LOVE - DREAM - FAITH

svar frågestund del 1 - känsligt

Publicerad 2012-11-19 21:46:08 i question and answer,

vad ångrar du dig i livet?
jag ångrar mig om att jag aldrig har lyssnat på vad folk omkring mig, om vad som är bäst för mig. ångrar mig över att jag nånsin var tillsammans med en invandrare. never again.
 
när kysste/hånglade du med någon senast? senaste jag kysste någon var i söndags, och det var min timme jag kysste.

vad är din största skräck?
min största skräck är när jag går ute på kvällarna sent & när det är mörkt. från att med gå ut genom dörren till vännen jag ska möta eller hem till någon så bultar mitt hjärta så sjukt mycket, kan inte andas & bara vill springa. inbillar mig alltid att det är någon som förföljer mig. när jag mötte timmy mitt i natten var jag nära på börja gråta, åkte bilar sakta förbi hela tiden, trodde jag skulle dö. men denna skräck jag har kommer alltid finnas med mig och har en anledning till varför den finns också. och andra skräcken jag har är att förlora dom jag älskar.
Tumblr_mdqpciv1ai1rcznfeo1_500_large
vad gör du när du blir lämnad av någon?
oj vilken fråga, när jag blir lämnad av någon så ligger jag bara i sängen och gråter i flera omgångar. det är så jag brukar fungera. men det svåraste som finns är att glömma någon man älskar. men efter ett tag så är det skönt att gå ut, umgås med vänner. jag vill helst inte vara hemma, för då sitter jag alltid i mitt rum och tittar på gamla bilder, tänker på minnen och på den personen du älskar.
 
är du svartsjuk av dig?
ja det är jag, jag är så svartsjuk och jag plågas av det hela tiden. tycker att det är sjukt jobbigt av att vara det hela tiden över småsaker. men det är kanske för att jag har blivit lurad förut och inte litar på någon.
 
du verkar må så dåligt och så svårtflörtad ibland, varför?
haha jag mår dåligt när det är något som har hänt, eller tänker på gamla saker som har hänt. mycket i skolan eller hemma. svårflörtad? jag? haha nja, men kan vara osäker ibland. är så rädd att bli sårad igen.

vad är kärlek för dig?
kärlek för mig handlar inte bara om utseende eller så. det handlar om vem hjärtat slår för, vara trogna och inte svika. och man ska finnas där för varandra. man måste hålla ihop, alltid. man måste våga ge allt man har till någon, ge och ta.

kan du berätta hur du och timmy träffades?
oops.. första gångerna jag såg han var på brynäsmatcherna då jag tyckte han var superläcker. tillslut vågade jag börja skriva till honom, bytte nummer osv, sen skulle han ut på äventyr, och kom till mig 9 på morgonen och sov med mig. vi har träffats i ungefär en månad, och nu är vi tillsammans.
 
Hur övervinner man rädslan för att släppa in någon ny kille i sitt liv? efter många dåliga killar och beslut.
bara för att man ramlat in i idioter så betyder det inte att alla andra är det. finns fina snälla killar överallt.
 
Hur vet man om man är kär i någon / förälskad eller om man älskar den personen?
det pirrar i magen, man blir glad av att träffa personen eller prata med den. man tänker på honom/henne och saknar.
 
tänker du på mostafa ibland?
klart det kan hända ibland att jag tänker på honom, utan att jag inte ens vill tänka på honom. men kan gå förbi ställen är vi har varit tillsammans, fått upp nån bild på datorn och så. men jag hatar honom, i really do. varje gång jag ser han vill jag bara gå fram och slå ihjäl han, slakta honom sakta men säkert.
 
varför tog det slut mellan dig och mostafa?
för att jag började inse att vi inte kom någonstans med våran relation.. bråkade varenda dag, jag fick aldrig vara ensam eller ha frihet. han var inte tillräckligt snäll emot mig eller, plus så förtjänade han inte mina tårar eller mig.
 
är du kär?
självklart jag är kär.
 
 
har du sett en kille gråta någon gång och vad tycker du om det?
japp det har jag gjort. tycker att det är sjukt gulligt med killar som vågar visa känslor. men under den stunden så är det väl inge roligt alls.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela